Good to be back

Idag är det jobb som gäller. Vi har sponsortävling och även helgens andra tävling på gång. Trots att ryggen fortfarande inte är fullkomligt återställd och magen känts extra tung och spänd de senaste dagarna är det skönt att vara tillbaka på banan igen. För mig är det ingen sommar utan golfbanan som gäller, så jag gissar att jag får en smula abstinens nästa sommar ifall jag bestämmer mig för att inte jobba då… Men det blir nästa sommars dilemma. 

unnamedKör på pikéklänning idag, typ det enda som passar numera då pikéerna har börjat glida upp till naveln, shortsen ska vi inte ens tala om, de är för små trots att jag lämnar både dragkedja och knapp öppna. Klänningen är dock också väääldigt åtsittande så det finns nog ingen som missar what’s going on längre. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s