Dagen som stod still

Gårdagen hämnades verkligen på mig och mitt låtsas-vara-icke-preggo-beteende igår. Hade redan igår känt av låsningen i korsryggen mer än vanligt, men jag är tyvärr typen som inte kan sitta still när andra jobbar, det går bara inte, så när jag och mamma avslutade runt 21 igår kväll kände jag bara att jag minsann kunde vara lite sjuk följande dag – vilket stämde. Morgonen började med att jag körde till Kodin Terra och köpte mer fasadmål, sen målade jag på andra lagret på teglet i glasterassen som vi målat dagen därpå, tvättade ett gäng babykläder, handlade mat till talkoarbetarna som kom hit även idag… och sen sa det stopp. Pang bara.
Total låsning i vänster sida vilket gjorde att jag skrek rakt ut på parkeringen när jag lyfte in matkassarna. Väl hemma försökte T trycka lite på punkterna runt området som var mest sjukt, och dessutom stabilisera genom att föra mina ben fram och tillbaka medan jag låg på rygg på golvet, det var där det sket sig, för efter det kunde jag varken gå eller stå eller sitta. Smärtan bara ilade genom kroppen och jag kunde inget annat än låta tårarna rulla medan Tony förde mig till sängen. Vi ringde pappa som gav lite första-hjälpen-tips och efter det klarade jag av att stå, om jag fick hjälp upp. Nu är det lite bättre igen, men fick strikta order om soffläge resten av dagen – inget jobb då heller med andra ord.
hjfjh
Tony hade kontaktat svärfar som inte bara kom förbi för att ta ut Rosa, utan också hade med sig två påsar med något han kallade för ”ryggmedicin” från Punnitse&Säästä. Sann lyx!
jhdsJa, och som ni ju säkert kan gissa blev det ju soffläge resten av dagen. Hemskt trist med tanke på hur mycket jag skulle vilja ha gjort här hemma. Rosa njöt över att någon tycktes vilja ta det lugnt och sen talkofolket (fammo och faffa) åkt hem har vi bara slappat i soffan hela eftermiddagen. Nu märker jag att hon börjar bli lite rastlöst så ska se vad kroppen klarar av att hitta på.
ligBusfröt i magen har varit allt annat än i viloläge.. h*n tyckte i stället att man gott kunde köra lite heldagsgymnastik så på bilden ovan ser ni en något sned mage, inte den bästa bilden kanske, och söt en liten rumpa som putar ut där till vänster. Magen kan numera se helt deformerad ut mellan varven, då det är en rätt rörlig krabat där inne som ständigt hamnar på tvären. Väx nu lilla vän så du kan börja fixera dig snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s