Att dela något

Tisdagen blev jättelyckad! Här hade vi en stor del av släkten och till min stora förtjusning rymdes alla ute på terassen! Det var så roligt att höra folks åsikter om vårt hem och samtidigt fylldes jag av en enorm värme i kroppen då jag insåg att jag faktiskt delar allt detta med någon annan. Vet att flera känner igen sig i den känslan, när man äger något tillsammans, på det sättet blir ju allting dubbel glädje – tänk bara sen hur det känns när man får dela ett barn! Det måste ju kännas alldeles enormt.

fwegIgår jobbade jag golfbanan och sen hann jag bara hem via för att byta om, slänga klassväskorna i bilen och vidare för en hudvårdsklass. Oj så roligt det var! Jag hade så otroligt mycket energi när jag kom hem och var fylld till bredden med glädjehormoner! Är så otroligt tacksam för det jobbet! Helt och hållet på mina villkor och vad är inte bättre än det när man snart väntar tillökning?

Väl hemma hade T gjort mat och vi låg en stund på soffan, kände på bebissparkar och såg någon dålig film, innan vi båda insåg att det var lika bra att gå och lägga sig.

Idag ska det göras sallad, och ännu mer bakverk, för i morgon blir det kalas och husinvigning här igen, denna gång för våra vänner, och en hel del släkt också för den delen. Skönt iallafall då huset är relativt städat sen i tisdags. Och hemmet är fyllt av vackra blommor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s