Hejdå kalla juli, välkommen varma augusti!

Inte en gång under hela denna sommar har jag känt någon desto större lust att lägga mig på gården och sola. Vädret har varit så usselt att när det väl kommit en bra dag har man använt den till något vettigare än att, ja, bara sola. Dessutom har jag inte haft någon solstol vilket är betydligt viktigare än man kan tro för preggoladies. Det har varit så otroligt känsligt på lutningen av stolen, särskilt den senaste månaden, eftersom jag så lätt börjat må illa annars.

image

Nu var dock Tony och grävde i förrådet där de förra ägarna lämnat en hel del grejor. Och vad hittade han inte om två skamfilade solstolar. Så idag när solen för andra dagen i sträck sken sådär härligt och vinden är obefintlig, så slängde jag en filt över stolen och här ligger jag nu. Det enda som fattas är en minipool att svalka sig själv och Rosa i. Hoppas ni alla får en suverän dag! Glöm inte solskyddet, solen bränner nog trots att det är augusti!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s