Ganska mycket otålig

Nej, inget plopp här ännu, bara några trötta dagar bakom mig. Idag är vi en dag från att byta vecka igen, vi går alltså in i vecka 38 i morgon vilket innebär att jag idag är i 36+6. Graviditeten är fullgången. Nu får han komma ut. Drömde häromdagen att jag vaknade med betydligt mindre mage, jag fick till och med på mig mina skinny jeans, men jag hade tydligen inte fött ännu. Minns jag ställde mig framför spegeln på morgonen i hopp om att det fanns någon sanning i drömmen, men icke, ser fortfarande ut som ett klot. 

11419924_10153230895148121_171345199_n
D
e senaste dagarna har jag haft ”mensvärksliknande” smärtor i magen, lite små känningar i ryggslutet, och något starkare sammandragningar, inget som tagit riktigt sådär ”aj-sjukt” ännu så när som på två incidenter där smärtan kom helt plötsligt som ett hugg i nedre delen av buken och under andra gången så strålade det också ner i höger ljumske. Båda gångerna tog det så ont att det tog andan ur mig, men det varade lika snabbt som det kom, hann inte ens andas. Någon som vet var detta är?

En reaktion till “Ganska mycket otålig

  1. Skulle säg det kan bero på om bebisen börjar komma ner i bäckenet och fixera sig. Då kan man få ilningar å hugg. Sen kan åtm ilningar i ljumskarna oxå bero på foglossning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s