Ett nytt, otippat, men ack så välkommet tidsfördriv

Tack för alla fina utförliga svar jag fick igår på inlägget om BB-väskan! 🙂 Keep them coming! Så roligt att läsa och mittiallt har andra nytta av era listor också.

Igår kom fina mor hit och skulle lära mig sy på symaskin. Jag har inte använt symaskin sen 8an, över 10 år sedan alltså, så jag hade nog inga större förhoppningar – men OJ så kul det var! Blev helt biten! Så himla roligt var det att mamma fick lämna sin maskin här, har en egen också men nu hade jag ju lärt mig med mammas så jag ville inte bli helt lost igen!

image

Några stora mästerverk blev det inte, men idéerna flödar och eftersom jag för flera veckor sedan redan köpt några härliga tyger av märket Nosh från HH-Kangas så skred vi till verket, och gårdagens saldo blev en babymössa, en dregglis och sen ville Tony prompt ha en mössa så han kunde matcha sin son så det blev en stor en åt honom också. Idag ska vi handla mer tyger och jag se om inspirationen håller i sig! Och så ska BB-väskan packas!

image

5 reaktioner till “Ett nytt, otippat, men ack så välkommet tidsfördriv

  1. Hehe… Känner lite igen det där, massor av inspiration att fixa och sy.. Jag tog min mammas symaskin för några veckor sedan, hon hade inget att säja till om saken för nu, nu vill jag sy 🙈 ett babynest står nästa på listan.. Jestas, hur de kommer gå får man se sen…

    Gilla

    1. Haha, ja, de är lustiga dedär preggohormonerna. 🙂 Hade först också tänkt våga mig på ett babynest, men insåg snabbt att jag nog tar mig vatten över huvudet om jag börjar med det, så jag håller mig till mössor och dreggligar och babyfiltar, man mår ju bra av att känna att man behärskar saker. 😀 Lycka till med babynestet! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s