Veckans produkt: En favorit när det är bråttom!

Att jag är en sminkgalning är ingen självklarhet, detta är något som vuxit fram på senare dagar. Idag är skåpen, tack vare mitt jobb, så proppfulla med smink att jag allt som oftast glömmer vilken guldgruva jag har. Tänkte att jag kunde lyfta fram mina favoriter i en ny kategori – Veckans produkt.
Först ut? ”Ögonkritorna” som jag så gärna kallar dom!

Ni vet dagar då man har extra bråttom, eller inspirationen tryter, men man absolut vill ha/behöver något i ansiktet? Jag är åtminstone en sån att jag ibland helt enkelt inte orkar dra fram hela arsenalet av ögonskuggor och liners osv. Då åker ögonkritorna fram!

Dessa Eye Crayons, som dom då egentligen heter hör till Mary Kays @Play-kollektion. Lite lekfullare, färggladare, och enligt mig, också enklare, för de som är lite nyare när det kommer till smink. Kollektionen har allt från ögonskuggs-trion i mer spännande färger än de som hör till standard-kollektionen, smakprov hittar ni längst ner men variationerna är mååånga fler, sen finns också härliga geléläppglans, läppkritor, tinted lipbalm och så nykomlingar i form av skugga och liner i ett. Men dagens inlägg handlar om Eye Crayons. 🙂
Bild1
Kritorna är i sig busenkla att applicera, de kan användas en och en, blandas och suddas ihop, användas som eyeliner eller på hela ögonlocket, du sätter gränserna! Tack vare sin krämiga och mjuka formula behöver du inte trycka och irritera ögat, utan färgen glider på direkt och sitter bra hela dagen.
12032347_10153221255933121_199780454_n

Gold Mine är en favorit, det syns kanske? 🙂 Så enkel att använda och lyfter verkligen blicken genom ett svep i ögonvrån och övre fransraden, funkar också helbra som highlighter!

Kritorna vässer du sen enkelt med en tjock pennvässare,
priset på dessa är 19€/st.

Hoppas jag kunde inspirera er! Länk till produkterna hittar ni längst ner på sidan, ifall ni själva är sugna på att prova.

Här kommer ett litet smakprov på de nya Shadow&Liner-pennorna, den amerikanska kollektionen innehåller också nyansen ”mint to be”, som ni ser nedan, den kom tyvärr aldrig hit till Norden. 😦
12021979_10153221218653121_389102002_n
Bild: Minute Beauty via Pinterest.

11709518_852874461463126_8459476669460735890_n
B
ild: Mary Kay official

Blev ni nyfikna kan ni klicka in er på www.sara.rasmus.marykay.fi och genom några enkla klick registrera ett konto. Sen har ni tillgång till hela produktutbudet och alla priser, sidan är nyss förnyad och både spännande och inspirerande! 🙂

(PS. Beställer ni före 20.9 får ni en liten gåva på köpet,
och frakten är såklart helt gratis.)

4 reaktioner till “Veckans produkt: En favorit när det är bråttom!

  1. Är alla glittriga? Glitter är inte så snyggt på en sån här tant… tror jag 🙂 Kanske jag får tillfälle att testa, då det ska vara Mary Kay-demonstration hemma hos mig om några veckor!

    Gilla

    1. Tant är du väl inte Yvonne! 🙂 Men tyvärr, kritorna är mer åt det skimriga hållet. Matta skuggor finns dock bland standardserien i form av härliga mineralögonskuggor, och utbudet där är inte så litet det heller! 🙂 Vad roligt med visning! Hoppas ni får en riktigt lyxig stund!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s