Nästan före solen


God morgon! Eftersom vi fortfarande bara har en bil då min Alfaskrutt är på reparation på obestämd tid blev det tidig uppstigning idag för att föra T till jobbet. Har nämligen en hel del leveranser som ska ut idag och några som ska postas, så gårdagen spenderades delvis med att packa, klistra och skriva handskrivna meddelanden till mina kunder. Tycker alltid det är lika roligt! Kontoret däremot är alltid ett totalt kaos efter packning, spelar ingen roll hur organiserad jag försöker vara, men jag antar att det är en del av charmen.
12021828_10153234301268121_1074709048_n
Nu ligger frukosten i magen, Rosa tassade precis tillbaka till sängen så jag tror att jag ska göra detsamma i några timmar, så jag orkar vara glad resten av dagen! 🙂

Ha en skön morgon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s