Vad händer riktigt??

God natt, ligger sömnlös ännu en natt och väntar på att John Blund ska infinna sig. Har haft smärtor i rygg och nedre delen av magen rätt konstant sen kl 14/15 idag. Svårt att beskriva.

Smärtan i svanken/korsryggen är molande, och rätt ihållande, särskilt när jag står och går, sammandragningar har jag ofta och ibland tar dom även rätt sjukt, när jag klockar dem konstaterar jag att de kommer med i genomsnitt 10 minuters mellanrum, och håller i sig allt mellan 15-40 sekunder, hittills, under denna tid är typen i magen stilla. Däremellan rör han på sig ordentligt vilket också tar rätt sjukt och strålar neråt gör det ibland också. När jag står upp och går spänner det dessutom ordentligt i ljumskarna, vilket jag misstänker är foglossningar(???), även om jag hittills inte haft några under hela graviditeten.

Magen har sjunkit ordentligt, och ännu mer efter Rosas och min långpromenad idag, känns som han skulle vara vid knäna på mig…

Vad betyder allt detta? Så himla svårt att veta ju! Alla har ju så olika smärttröskel, min är rätt hög skulle jag tro, men lite mer ont ska väl värkar ändå ta??

En reaktion till “Vad händer riktigt??

  1. Ååh vad jag minns den där känslan när man bara väntar och väntar och analyserar kroppen, som om det var igår! (pojken min är redan 9 månader..!) Men det kan jag ju säga att man nog märker när det drar igång påriktigt. I det skedet är det liksom ingen fråga om OM det är nåt på G utan det gör verkligen ONT jämfört med sammandragningar och molande som man kan gå med innan det sätter igång påriktigt. Men det kan givetvis vara så att det så småningom börjar hända nåt! 🙂 Lycka till när det väl händer!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s