I give up!

Yup. Klockan är 3:18, och jag är officiellt uppstigen. Fick nog av att vrida och vända mig utan att finna sömnen, har gått in i det där klassiska mönstret med 3 nätter skitsömn och 1 bra. Igår sov jag jättebra så det är ju klart att bad night number 1/3 comes right back and bites ya!

Så jag tog min stickning (ja, en av dom), och förflyttade mig till soffan var jag nu bänkat mig, fortfarande skittrött, och tänkte börja streckkolla HIMYM i brist på annat.

Om 2,5h stiger Tony upp och ska iväg till jobbet, han har en sån där trevlig 7-dagars jobbvecka denna vecka och jobbar alltså non-stop fram till nästa veckas fredag. Hoppas med andra ord på att klämma ut ongen lagom till måndag så får han stanna hemma på lite välförtjänt pappaledigt efter söndagsskiftet. Skulle vara en smart liten baby som kom ut då med andra ord, dessutom har jag och mamma tippat att han kommer den 12, vilket är på måndag, så varför inte köra några flugor i en smäll då vi ändå är igång?

Ja, det var allt för denna flummiga natt-/morgonuppdatering. I morgon hade jag tänkt göra nån en såndär trevlig makeup-tag lista, mitt sminkskåp består ju bara av makeup från Mary Kay men det gör det inte sämre för det, dom är ju inte Project Runways officiella makeup for nothing heller. Kan ju vara intressant tillika att få göra en kravlös djupdykning i deras smink också, eller hur? Mer om det i morgon, om jag orkar/hittar inspirationen/inte sover i soffan hela dagen/inte ligger på förlossningen och krystar.

Sov gott you lucky bastards!

En reaktion till “I give up!

  1. Oj Du borde ha såndä trevlig tävling ”gissa när han föds”! 💕💕 jag gissar på 15.10 (ett fint datum 15.10.15) Ni är i mina tankar! Och hoppas baby showern va bäst! (Hälsar en som inte kunde resa hem till festen från jobbet i Sthlm) kraam!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s