Liten uppdatering

Har medvetet låtit bloggen lämna på sidan om den senaste veckan, här hemma försöker vi som bäst lära känna typen vi tog med oss hem från BB. Ville bara kika in och säga att vi mår bra, vi njuter allt som oftast trots att det mellan varven är rätt utmanande, såklart, och så ska det ju vara. Amningen har bråkat en del samtidigt som mjölkproduktionen är på max, så jag är extremt tacksam över pumpen jag köpte hem innan lillen kom. Så man kan väl säga att jag halvammar, de gånger han känner att han vill ta bröstet. Lilla E (ja, det blev E och inte T som vi tänkte från början) är nämligen en bestämd liten typ som, precis som sin far, går från 0 till 100 på två röda sekunder, han lugnar dock ner sig väldigt snabbt, men tålamodet i kombination med sömnbristen och mammahormonerna är väl kanske inte på topp när det kommer till att försöka övertyga en arg liten plutt att ge bröstet en andra chans. Lite magknip har vi också fått dras med, så har ni tips på det, förutom Cuplatondroppar, så tas det med tacksamhet emot, för de senaste dagarna har det stört hans sömn till den grad att den är rätt ytlig och han kan vakna och gnälla till rätt rejält innan han lugnar ner sig när det väl kniper till. 

12177930_10153287953478121_726256074_n
I
 övrigt har vi en rätt nöjd och underbar liten kille här hemma. Med intensiv blick, stora ögon och bestämda, finurliga ansiktsuttryck, som gillar att spraymåla och sprinkla mamma och pappa vid nattliga blöjbyten och älskar att vara nära, nära.
Vi njuter när han är vaken, och minst lika mycket när han så väl sover. Prat om bajs, bröst, naveln och sovrutiner har blivit vardagsmat här, och jag och T har kommit varandra otroligt nära då vi fått lära oss samarbeta, och att kramas utan en stor mage i vägen är något av det bästa som finns ska ni veta!
12039592_10153281310543121_6556959553903108275_n
Bild från förra fredagen, då jag tog mina första svajiga steg ut på stan för att köpa blöjor och en flaska vin. En timme borta räckte gott och väl, märks att kroppen behöver tid att återställa sig, men det var himla skönt att få lufta sig lite.

12122609_10153283405503121_523969824018008444_n
T
vå trötta typer häromdagen. Livet är bra underbart.

4 reaktioner till “Liten uppdatering

    1. Över all förväntan! Inte avundsjuk alls, ibland lite orolig då han gråter, hon tycker väl att vi borde ha bättre pli på honom. 😀 Och vaktar inte när det kommer besök. Ganska oberörd med andra ord. 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s