Idag får han sina namn!

Idag blir det dop! Lilla E har dessutom gett oss föräldrar en hejdundrande natt i dopgåva!

image

image

image

image

Först somnade han kl 23, vi fick ostört se en hel film. När den var klar kl 01 tyckte T att det var dags att lägga sig, motvilligt gick jag med på det eftersom jag visste att han kunde vakna vilken sekund som helst! Jag hade så fel, han vaknade kl 03, åt, böt blöja på honom och så somnade han sen snabbt om igen. Sen sov han till 07, åt och somnade om. Vi vaknade när pappa ringde halv 10. Hade aldrig trott att vi skulle få sova så länge. Sen åt han lite till och vaknade igen klockan 11 av att han hade bajsat. Nu ligger han här och är riktigt nöjd, hoppas det håller i sig och att vi slipper magknip idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s