D-vitaminer?

Idag har vi en bättre dag. Efter gårdagens vakande sov han först till 4, och sedan till halv 8. Sen har han haft en del magknip nu på dagen, och ett lite längre skift nu på kvällen, men ändå annorlunda.

image

Är lite rädd att det är D-vitamindropparna som spökar. Vi har bytt och börjat ge Rela-droppar med D-vitamin i, men undrar om han inte reagerar på dom med.

image

Vad har ni gett för droppar, ni som haft barn med känslig mage?

För övrigt har jag min mamma här ikväll! Så himla skönt att få avsluta sånt  man påbörjat och veta att E tas hand om någon som orkar och njuter av att ha honom, oberoende om han skriker eller ej. Mammor är bäst! I alla lägen.

17 reaktioner till “D-vitaminer?

 1. Vår lillebror hade känslig mage och åt honom fungerade Rela-dropparna inte alls tyvärr. Vi gav Jekovit och började med en droppe om dagen. Bärsjalen räddade många kvällar, i den var han nöjdare. Kämpa på, det blir nog enklare!

  Gilla

 2. När vår son var i samma ålder som lilla E så höll vi helt enkelt upp med D-vitaminen ganska länge just pga att han fick så jätte sjuk mage. Men sen när vi började på igen så började vi med endast en droppe å trappade upp vart efter. Jekovit är den enda D-vitaminen som gått att ge åt honom och det ger vi än idag. 🙂

  Gilla

 3. Ta ingen stress över D- vitaminerna. Vår tjej hade också mycket magknip och jag tyckte det var onödigt att ge henne ännu mera problem med vitaminerna så jag väntade en månad, två före jag försökte igen. Hon får ju i sig en del d-vitaminer av bröstmjölken också, så jag började ta dem själv och inbillar mig att åtminstone så har jag tillräckligt av dem så det räcker åt henne ☺

  Gilla

 4. Vi skippade dropparna totalt i början (provade nog flera sorter). En droppe och killen hade magknip och väldit gnällig. Började igen med dropparna när han var 2 1/2 nästan 3 månader. Då funkade rela d3 bättre än dom som man fick från rådgivningen.
  Hoppas lilla E’s magknip går över snart!

  Gilla

 5. vi ger Super D vitamin droppar, som är köpa från hälsokostaffären. det är äkta D vitamin i den och man behöver bara ge 1 dropp om dagen.. vår tjej har inte reagerat på dem alls. Och inte grannens 3 ungar heller, det var hon som tipsade mig om dem 🙂

  Gilla

 6. Vi ger åt Emilja Bioteekin Super D-vitamin droppan, 1 droppe per dag. Hon reagera jättestarkt på dropparna man fick från rådgivningen…:( Men Dehär super d-vitamin droppen har funkar riktat bra, hon har int alls haft nå sjuk mage efter att vi börja me den. I början had vi även skild mjölksyredroppar + super d vitamin, men nu har vi endast super d. Finns vi hälsokostaffären vi prisma i stan!

  Hoppas d hjälper att byta!

  Gilla

 7. Ni kan med gott samvete pausa med d-vit dropparna en vecka eller 2, det gör ingen skada 🙂 sen börjar ni på nytt med 1 droppe/dag i flera dagar och ökar sen i sakta takt. Vi har bytt från devisol till rela-drops, och sist och slutligen passade Sanasol D3-dropparna bäst. Hoppas läget lugnar ner sig snart!

  Gilla

 8. Jekovit d-vitamin, vattenbaserade funkar för lillan. Devisol var ingen höjdare 😦 bärsjal och bärsele har varit räddare också så hon fått va nära samtidigt som man har händerna fria. Hoppas han slipper magknipet snart!

  Gilla

 9. Jag skulle också skippa D-vitamin en tid tills han är lite äldre. Jag har fyra barn och kan ärligt säga att dom två yngsta inte fått D-vitamin droppar alls, och dom är hur friska som helst. Förstår inte alls hysterin med D-vitamin nuförtiden. Int har min generation fått nå sånt och ändå har vi växt upp till normala friska människor :).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s