Dop-outfit

Detta hade jag förresten på mig på dopet i söndags. Allt kommer från Lindex! Kände mig riktigt fin och är så glad att kjolen passade trots att jag tog risken och köpte min ”normala” storlek för några veckor sedan då den ännu var lite trång. Nu satt den fint.


Känner mig sugen att göra något åt mitt hår som fått växa sig vilt under graviditeten. Har dock inte en aning om vad jag skulle göra åt det, så det får vänta ett tag till, har hört att man väldigt ofta gör drastiska hårbeslut efter att man fått barn och är i storbehov av en förändring… känner någon igen sig?

2 reaktioner till “Dop-outfit

  1. Efter att Melvin föddes var ja nog sugen på att byta frisyr till något snyggare och mindre ”sliten-mamma-look”, men min kloka frisör rekommenderade mig att vänta en tid för att se hur mitt hår skulle börja bete sig efter att hormonerna skulle normaliseras. Och visst var hon klok, och jag också som tog till mig rådet. Ca 2½ månader efter förlossningen började jag tappa hår, och för min del var det inga små mängder så det var tur att jag var till frisören först 3-4 månader efter förlossningen så man visste bättre vilket material som fanns kvar på huvudet att jobba med :p Och då om någonsin, mitt i hårtappar-perioden, ville man ha en förändring just för att man började känna sig lite gles i svallet! Givetvis drabbas ju inte alla så kraftigt av hårtappar-perioden, men risken kan finnas. För övrigt tycker ja du passar riktigt bra i din ”naturliga” frisyr nu, men vem saknar inte lite förändring mitt i mörka vintern? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s