Julkalender för vuxna barn

Jag har alltid ansett mig ha kvar en stor del av mitt barnasinne, trots mina 25 år. Jag älskar kramdjur, innovativa leksaker, Gameboy och framförallt – julen! Julen är till för alla, men på senare dagar har jag nog fått konstatera att det är barnens högtid, och klapparna minskar avsevärt i takt med att man åldras, så är det bara. Våra behov blir större och dyrare när vi blir äldre, och dessutom köper vi ju det mesta vi behöver (och inte behöver) själva.

Nu har jag och min likasinnade vän Linnéa kommit på en lösning för att stilla vårt paketbegär i jul – vi bytte helt enkelt julkalendrar!

Först satte vi en budget så att värdet på kalendrarna skulle vara detsamma och vi skulle ha lättare att planera våra inköp. Sen var det bara att shoppa loss, bestämma design på våra kalendrar, och låta fantasin gå fri på paketering och layout. Här nedan är resultaten:

12305640_10153343996293121_632271718_n

Denna kalender fick jag av Linnéa!

12319433_10153343996238121_1360645721_n

Och här är kalendern jag gav åt henne!

Ni kan ju ana lyxen varje morgon! Jul varenda dag! 🙂

3 reaktioner till “Julkalender för vuxna barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s