Make you feel my love

Halloj! Hann inte skriva något idag då vi spenderat dagen hos mamma och pappa i Jakobstad. Min bror och hans flickvän var också där så vi gjorde god mat tillsammans, diggade till Pentatonics på full volym medan Elmer sov i ute i vagnen, lyfte in granen och gjorde fudge (syrran, vi saknade nog dig och Mike). Nu ska vi försöka lägga lilleman och sova igen men tänkte jag skulle våga mig på att publicera en sång jag sjöng in igår. Stämmorna har jag inte satt så mycket kärlek på då jag satt och matade Elmer samtidigt (ifall ni hör något smackande i bakgrunden), men jag var bara tvungen att sjunga in den efter att orden i låten träffade mig på ett helt annat sätt häromdagen. Adele sjunger säkert till någon lover, men jag insåg att orden passade bra att sjunga till sitt barn också, iallafall det mesta, så här kommer en version på hennes låt. Hoppas ni gillar! Och ursäkta i förväg för dålig dynamik! Ha en skön kväll!

 

7 reaktioner till “Make you feel my love

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s