Min första (och sista?) vlogg

Detta inlägg får ni helt och fullt skylla på min vän Jenna och min lillasyster Anna. De har länge föreslagit att jag ska pröva göra en videoblogg eftersom jag har sådan tidsbrist att blogga annars, men detta tog ju banne mig tid att klippa det också.. Men ja, jag babblar om allt och inget här. Varsågoda! Och som sagt, ger ni mig idéer så kanske det dyker upp något dylikt igen.. 🙂

 

7 reaktioner till “Min första (och sista?) vlogg

 1. YAAAAAY!! 😁😀 BÄSTA på hela daaan!! Så kul å se er båda å höra dig prata å berätta👍👍👍meramera💕🙌

  Gilla

 2. Oj va roligt att se och höra dig Sara! Dethär tycker ja du kan försöka fortsätta med, it suits you! Saknar dej, kraaam

  Gilla

 3. Jo gärna fler vlogginlägg. 🙂 Båda våra barn har också varit krävande. Knappt sovit något fast di varit nyfödda. Att få dem att sova har varit ett evigt kämpande. Och amningen krånglade också. Orkade pumpa några månader. Så du är inte ensam i denna situation. Vår yngsta hade också kolik och sover ännu riktigt uselt på nätterna. Visade sig strax innan han fyllde 1år att han led av silent reflux och mjölkallergi. Det jag tyckte hjälpte bäst mot babyns magknip var te på fänkål, kamomill och krossade dillfrön som jag gav med en medicinspruta. Själv tycker jag det är jobbigt att höra om bebisar som somnar enkelt och sover i timmar eftersom sömnen alltid varit en kamp hos oss. Kämpa på!!

  Gilla

 4. Vad har ni för gråtlarm som avger mindre strålning? Kämpa på! Du är den bästa mamman åt Elmer och förhoppningsvis blir det bättre med sovandet 🙂

  Gilla

 5. Kämpa på, det blir bättre 🙂 vår hade magknip ca 4 mån och har aldrig sovit längre än 45 min åt gången dagtid. Natten ammar jag fortfarande var 2-3h fastän killen är 8 mån snart. Första 6 månaderna gallskrek han i vagnen, samtidigt som det var omöjligt att söva honom inomhus vilket innebar att jag gick och bar honom i sele utomhus då han skulle sova (4-5 korta snuttar/dag) i ett halv år. Han gallskriker fortfarande i bilstol. men plötsligt vänder/vände det och jag skulle aldrig byta bort en endaste dag 🙂 så efter en high need baby här också kan man ju hoppas på en enklare nästa gång :p

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s