Önskan om önskeinlägg!

Förresten, ni börjar vara en del som kikar in här nu, det är så roligt att känna att någon vill läsa om vår vardag!

Tänkte fråga er lite vad ni skulle vilja läsa om?  Skulle vara så kul att få skriva önskeinlägg så lämna gärna en kommentar om vad ni vill läsa om eller om ni undrar över något! Lovar att skriva om det inom december månad.

image

En reaktion till “Önskan om önskeinlägg!

  1. Måste bara säga att jag älskar att läsa din blogg just för att du är så brutalt ärlig med hur det kan vara att vara mamma till en liten bebis. Har inte själv några barn än, men när och om den dagen kommer, så är jag tacksam över att jag fått läsa om allt du har skrivit. För det är inte bara en dans på rosor. Det är också jobbigt. Så jag önskar er en riktigt God och fridfull jul och hoppas att ni får en lugnare och nöjdare pojke så småningom! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s