Ny morgonrutin och efterlängtat gråtlarm

Ligger och funderar om jag borde försöka sova nu när E somnat efter maten, eller göra något vettigt en halvtimme. Elmer har nämligen börjat morgonskrika mellan halv 8 och 11, underbart gallskrik som skär i både öron och hjärta… Det borde alltså börja inom en halvtimme, så jag vet inte,  kanske bäst att låta sömnen vänta..

Igår fick jag hem vårt gråtlarm! Hade först tänkt klara mig utan, på grund av strålningen de avger, men så bestämde mamma att hon ville köpa oss ett till julklapp, kosta vad det kosta vill, så mitt drömlarm som avger minimalt med strålning fick komma hem till oss ändå. Redan på första användningen förstod T och jag hur det skulle underlätta för oss, så jag ångrar verkligen ingenting!

image

E som slocknade på soffan igår efter gårdagens zonterapi. Alltså känslan då babyn äntligen somnar. Aaah.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s