Kaosveckan och ett stort TACK!

Vill sätta in ett stort, enormt, megatack för alla era fina kommentarer! Försöker svara på dem i den takt jag hinner, de senaste dagarna har jag inte hunnit något alls. Pumpandet håller på att gå åt skogen då jag har en liten klängapa intill mig hela tiden, brösten värker konstant och skriker efter uppmärksamhet. De tre senaste dagarna har varit rent ut sagt fruktansvärda. Han har sovit MAX 45 minuter på dagen, och det delat på korta snuttar. På natten har han inte somnat förrän långt efter tolv på nätterna, och då helt slut på grund av allt skrikande (orsak ännu okänd, han brukar bara vara pigg på nätterna, men inte skrika), och sen vaknar med 1-1,5 timmes mellanrum för att äta, eller bara krångla.. suck. Jag har verkligen inte varit på topp de senaste dagarna. Igår blev han 2 månader så tiden går ju framåt iallafall, vi går mot ljusare tider (om några dagar även bokstavligen.)

Bild 16-12-2015 kl. 13.34 #4

Bjuder på en bild på en trött och rufsig jag också, hann tvätta håret över handfatet då han otroligt nog ville sova kvar i vagnen i hela 20 minuter efter att vi gått ut på promenad för att rasta Rosa, nu är han nöjd i sittern för en stund ska vi tro, så länge jag vippar på den med foten. Idag ska jag iväg till Jakobstad på lite välförtjänt egentid. Elmer följer med men kommer stanna hos mormor och morfar under tiden jag och lillebror går och ser Star Wars. Någon annan SW-nörd därute?

2 reaktioner till “Kaosveckan och ett stort TACK!

  1. Oj vad jag känner igen mig i din beskrivning av era dagar! Och nätter. Måste erkänna att det är lite skönt att höra att andra också kämpar. Googla ‘high need baby’, det gjorde jag en av de tyngre dagarna och fann lite tröst… 😊

    Gilla

    1. Vet inte om det hjälper men önskar någon skulle berättat för mej om rutiner. Iaf så ser vår dag ut såhär; 7-8 vaknar vi till. Upp 1 1/2h för att sen gå ut på promenad med hundarna. Sover mellan 1-3h i vagnen då.Vaknar; lektid..vaken 2h för att sen igen sova ute mellan 12-15. Vaknar för lektid..tar en 20min tupplur mellan 17-18 tiden..upp till 20 då det är sängdags. .försöker med samma rutiner varje kväll (spelar samma vaggsång, talar ej, mörkt i rummet)..somnar alltsom oftast under 1h..ammar dock ca 5ggr natt..tröstammar då bebis ej tar tutten 🙂 hoppas det vänder för dej för det gör det, känns bara som en evighet när man är i det.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s