Precis som jag gissade

Gårdagens underbara flow fick ett riktigt bakslag idag för idag har han knappt sovit och nu har jag försökt natta honom i fyra timmar, hittills. Har försökt med allt från pilatesboll, att guppa utan pilatesboll, mata mycket, ge nappen, vagna honom, buffa honom till sömns i sängen, men icke. Han är så otroligt trött, flackar med blicken och sveper med huvudet fram och tillbaka, har somnat några gånger men vaknar efter nån minut, högst. Nu är min axel så brännande ond efter timmar av guppande att jag satt ner honom i sittern och sitter och guppar med den. Där ligger han nu och suger frenetiskt på sina knytnävar så det bara smackar om det, men mat, det skulle han inte ha. Blir så otroligt frustrerad att jag skulle kunna slå sönder nånting, och själv är jag så rysligt trött att jag inte vet vart jag ska vända mig. Tony är på nattskift.. Suck alltså! Känns lite bättre att få skriva av mig och med händerna fria kan jag kasta in ännu ett påbörjat inlägg, ni ska veta att det finns många ofärdiga inlägg i Utkastet, som jag varit tvungen att avbryta när typen vaknat, blivit hungrigt, eller på annat sätt krävt min uppmärksamhet.
10177395_10153405274243121_9019032146842572082_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s