Makeup magic trick

Tänkte jag kunde göra något annat än babyinlägg 24/7, så här kommer lite jobb-relaterat. Lyx att få kalla detta för jobb! 🙂 Skulle vilja fortsätta göra såna här klipp där jag visar upp mina favoritprodukter och hur de funkar på huden. Så här kommer ett litet klipp jag och Linnéa svängde ihop igår, fokusen ligger på Translucent Loose Powder som är ett fixeringspuder som man sätter på allra sist när man lagt sin makeup. Den gör att allt sitter såå mycket bättre och ger en fin lyster, man blir rent ut sagt mer fotogenisk. 😉  Kolla själva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s