Så hur blev det med hunden då?

Efter att Elmer kom till världen har tiden med Rosa såklart blivit lite mer begränsad. Man märker även på henne att hon är lite mer nedstämd, samtidigt som hon söker sig mer till oss och tar emot så mycket uppmärksamhet som hon bara får. Vi försöker såklart ge henne tid och kärlek när tillfälle bara ges, men mindre blir det ju, och skuldkänslorna kryper allt som oftast på. Jag skulle så gärna hitta någon typ av aktivitet som både hon och jag kan göra en gång i veckan, t.ex. spår, lydnad eller agility, men så långt har vi inte kommit ännu.

Jag vet att många tänker att det är ju bara en hund och hon klarar sig fint, men det är inte ju inte det det handlar om utan hon är ju en del av familjen och hon förtjänar också vår tid, precis som tidigare, man kan inte glömma djuren ”bara” för att man får barn, så tänker åtminstone jag.

2 reaktioner till “Så hur blev det med hunden då?

 1. nu minns jag inte om du kanske redan har skrivit ett sådant inlägg men jag önskar om du kunde skriva ett inlägg som handlar om ”saker du tyckte va onödiga/väldigt nödvändiga hemma” den första tiden med en spädis?
  eller överlag ett inlägg om vad man behöver i klädväg/filtväg/produktväg… med en spädis.
  har köpt det man för det mesta kan behöva men svårt att veta EXAKT allt så kanske du har tips =)

  Gilla

 2. nu minns jag inte om du kanske redan har skrivit ett sådant inlägg men jag önskar om du kunde skriva ett inlägg som handlar om ”saker du tyckte va onödiga/väldigt nödvändiga hemma” den första tiden med en spädis?
  eller överlag ett inlägg om vad man behöver i klädväg/filtväg/produktväg… med en spädis.
  har köpt det man för det mesta kan behöva men svårt att veta EXAKT allt så kanske du har tips =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s