Meddelande till gamla, och nya, kunder

makeup-704x400.jpg

Kundmeddelande! I brist på tid då lilla E tar upp det mesta av den så skickar jag inte ut mejl denna gång utan det kommer såhär istället. 😉 Jag kommer sätta in en order ikväll, eventuellt i morgon förmiddag, meddela mig om du behöver något, eller gå in på hemsidan http://www.sara.rasmus.marykay.fi och beställ där.

OBS! MYSTERY GIFT till alla som gör en beställning. 😉

Tack, hoppas ni förstår mitt opersonliga utskick denna gång, vill så gärna serva er trots att tiden just nu är lite begränsad, tycker ju det är så roligt och njuter av omväxlingen jag får från blöjor och nappflaskor 💛

Mary-Kay-Makeup.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s