Gnällmer

Idag blir vår lille prins 3 månader gammal. Tanken var att vi skulle åka till rådgivningen idag och få hans vaccinationer, men Tony blev sjuk, fick värk i lederna, hosta och feber, så vi flydde fältet till Jakobstad illa kvickt på hans begäran – det sista han ville vara att Elmer skulle få det han hade, dessutom så vill vi ju inte ge sprutor åt honom idag ifall han redan fått Tonys smitta och har virus i kroppen. Så här är vi nu, jag, Rosa och Elmer – gänget alltså. Kändes hemskt att lämna sin sjuke man ensam hemma så jag ringde svärmor och bad henne hålla ett öga på honom. Här hos föräldrarna har alla åkt till jobb respektive skola, min syster slutar tidigt idag och jag ser fram emot att spendera lite tid med henne. Brasan sprakar i de gamla kakelugnarna, jag har en hund på vardera sidan om mig  och ute är det himmelskt vackert. Vintern har nog alltid ett litet ess i ärmen, inatt hade det kommit så sjukt mycket snö!

12511928_10153428130588121_1439904500_n
Elmer och fammo.

Igår hade Elmer en riktig skrikdag, det var fruktansvärt. Magen hade funkat som den skulle, han hade sovit bra dagen före och helt okej även på natten, magen var mätt för inte skulle han äta, men han skulle inte sova, och han bara skrek och skrek. Det var en såndär gnällgråt, som lät precis som att han egentligen inte visste varför han grät, men han gnällde och gnällde och satte man ner honom blev det ännu värre. Elmer äter också otroligt dåligt dagtid, med start ungefär klockan 11 på dagarna, han bara leker med flaskan och är noll intresserad, nattetid är det en helt annan sak, då äter han och sväljer i bestämd takt, så aptiten är ju inte borta. Lilla Gnällmer. Tror det var bland de värsta dagarna sen koliken gav med sig.. Så vi hoppas på en lite lugnare dag idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s