… och på tal om nätter.

Inatt var en sån där typisk natt där huvudet inte riktigt hänger med resten av kroppen som mest går på rutin vid det här laget. Jag minns att jag vaknade av Elmer började gnälla. Någon liten del av mig måste ha trott att det var morgon och att jag redan stigit upp några gånger, för per automatik knäppte jag på sköldpaddan som sken upp hela rummet, och böjde mig över Elmer och sa ”godmorgon älskling”. Blev alldeles bestört då han svarade mig med ett gallskrik istället för ett strålande leende, som han vanligtvis gör, men sekunden senare började jag fundera om jag faktiskt stigit upp alls inatt ännu.

Fick ju svaret när jag väl kom till kylskåpet och fann de två natt-nappflaskorna där helt orörda. Och klockan visade ju tjugo i 3. Snopet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s