När ska det sluta?

Vaknade av att jag hörde hur Elmer kämpade med andningen, näsan var täppt igen och han höll på att vakna på grund av det. Kvickt grep jag tag i Physiomersprayen och nässugen, i hopp om att få bort den värsta blockaden. Men det slutade i en hel del strul på grund av väldigt osammarbetsvillig liten typ, och plötsligt satt jag där med en otröstlig och gallskrikande son i mina armar.

Måste det vara såhär? Elmer har haft snuva och slem i halsen över halva sitt liv nu redan, och det blir varken bättre eller sämre. När jag var sju opererade man bort mina näsmandlar då jag var snorig året runt, hoppas innerligt att han inte har lika trånga näsgångar som mig, börjar bli riktigt trött på att ständigt vaka honom och kolla så han andas.

12647834_10153453346158121_532647819_n

5 reaktioner till “När ska det sluta?

 1. Har förstått att många bebisar är täppta, min dotter har varit täppt sen hon var ca 1 mån och mest efter att hon sovit. Tycker nu att det har börjat lätta lite hon blev nyss 4 mån. Har frågat de på rådgivningen som menar att det växer bort. Så hoppas det är så för er också 🙂

  Gilla

 2. Kanske ni redan testat, men för vår kille hjälpte det med luftfuktare i rummet nattetid. Den kör vi ännu med när han är förkyld.

  Gilla

 3. Som en kommenterat här tidigare tänkte jag också på luftfuktaren, speciellt vintertid. Jag blev inte klok på varför vi alla är himla stocksde i näsan varje morgon, och som en blixt från himlen kom jag att tänka på inomhusluften. Vi köpte en luftfuktare och nu är det som att alls har lite friare luftvägar 😃 Om int annat så tycker ju grönväxterna om den 😉

  Gilla

 4. Vi var faktiskt till läkare med vår pojke eftersom han rosslade och var täppt varje natt. Jag läste om tonsilloperationer på små barn och skrämde upp mig. Läkaren kollade att allt såg normalt ut och hon berättade att andningsvägarna på bebisar kan vara så ”mjuka” att de sjunker ihop lite. Det växte nog bort men vi droppade en lång tid NaCl droppar nattetid, höjde lite på huvudändan i sängen och som många skrivit tidigare köpte vi en luftfuktare som verkligen var bra. På sommaren blev han rysligt täppt igen och då kom vi på att vår luftkonditionering torkade upp hela sovrummet. Där räddade oss luftfuktaren än en gång. Hoppas det löser sig snart!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s