Alla behöver en paus

Idag vet ni, idag har jag stigit upp tidigare för att få chansen att planera min dag. Elmer sover sin första tupplur för dagen och jag har beslagtagit soffan och har precis gjort en noggrann utredning för vad som måste bli gjort idag.

Nu sitter jag och funderar på att slänga hela den listan.

Det är nämligen så, att jag ska få min första Sara-kväll sen Elmer kom. Jag ska få vara ensam hemma! Min första tanke var direkt att OJ VAD HÄR SKA STÄDAS, SKURAS OCH TORKAS! Och min andra tanke var just den där listan där bland annat bokföring och bokslut, posten, sortera babykläder och städa kontoret samsades på min agenda. Men så slog det mig, att det är min lediga stund. Det betyder ju inte att jag ska städa så fingrarna blöder. Nej, i stället tänker jag bada i jacuzzin, sätta ansiktsmask och spela in en cover. Är så inspirerad! Elmer har varit extra klängig denna vecka, så det är nog inte en dag för sent  jag får denna möjlighet. Nu slopar jag min ”måste-lista” och skriver en till ”njutnings-lista” i stället! Hej hopp!
Bild 2014-04-08 kl. 11.36 #6.jpgOch så en gammal bild på en hårfärg jag saknar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s