Vem är ni?

Efter gospelövningen idag gick en av medköristerna förbi mig på vägen ut och tackade samtidigt för en välskriven blogg. Du anar nog inte hur glad jag blev över dina ord, och nu efter det mötet blir jag såklart sugen på att veta vem resten av ni 200+ människor som kikar in här dagligen är!

Vill verkligen anstränga mig för att det ska finnas något att läsa här varje dag, men lyckas inte alla gånger. Det är väl så det är med en liten, han kommer alltid, alltid, alltid först, såklart. Men jag hoppas ni kikar in ändå, lämnar ett fotspår i kommentarsfälten så jag har något att läsa eller svara på när jag loggar in.

Så nu får ni gärna berätta för mig här:
Vem är ni?
och
Vad skulle ni vilja läsa om?

6 reaktioner till “Vem är ni?

 1. Anna heter jag,bor i jstad och fastnade här under graviditeten. Vår Odin är två månader yngre än er Elmer. Jag gillar bloggen för att den är ärlig, du vågar skriva om problemen med amningen i början, vakandet och gråten men fastnar ändå inte i det negativa som vissa bloggare gör. Det är skönt när man känner igen sig och får ett lugn med att andra också upplever samma känslor. Sen gillar jag din stil också, kläder och smink så det läser jag också gärna ibland om 🙂

  Gilla

 2. Rebecca heter jag och bor i Korsholm. Jag har själv en liten tjej på 6 veckor och gillar att läsa om helt vardagliga saker. Sen är det ju också kul att läsa om bebissaker och prylar som du testar! Det är också bra med tips och att få se hur andra gör tycker jag 🙂

  Gilla

 3. Kära systerkonsulten Jenny här! Har läst din blogg från början och tycker du skriver på ett så bra sätt! Ärligt men inte negativt 🙂 gillar mest att läsa vardagliga saker, om söta Elmer, och Rosa (hundälskare här med…) Keep up the good work! 😀

  Gilla

 4. Hejsan! Jessica från Nykarleby här. Började läsa din blogg när jag var gravid här på hösten och jag kände mej allmänt usel och missförstådd för att jag inte gillade att vara gravid. Har nu en 6-veckors guldklimp som skriker varje kväll/natt och hittills är du en av de få bloggare/personer jag stött på som har haft det lika tufft som vi har det nu (eller den enda som är ärlig). Jag får tröst av din blogg, av din realistiska beskrivning av babytiden och du lyckas göra det utan att det blir för gnälligt.
  Vill fortsätta läsa om babytiden och allt som hör dit. Inga detaljer är ointressanta för en medmamma 🙂

  Gilla

 5. Sara e jag. Träffades i somras på gårdsloppis i Åivo, läst bloggen efter det. Har själv en son på 2 månader vilket gör det intressant att läsa om er vardag. Skulle vara intressant att träffa andra mammor i nejden, nåt du skulle vara intresserad av?

  Gilla

  1. Hej Sara!
   Faktiskt har jag funderat på något liknande! Skulle vara jätteroligt att t.ex. antingen ordna caféträffar någon gång i månaden eller träffas hemma hos varandra med knytkalas, så det inte blir så tungt för värdinnemamman i fråga. Nej, nu blev jag så inspirerad så jag tror bestämt jag skriver ett inlägg om detta! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s