Veckohandlat

Natten var något tyngre den senaste natten. Elmer tycktes inte vilja få tag i sömnen. Det är hemskt det där när man äntligen kommit in i någon typ av rytm, och så händer något så att rytmen rubbas, så kändes det inatt, och jag bävar redan för att ta reda på om det är något han tänker ta till sig som en vana… Vi som just börjat sova helt okej med endast 2 uppvaknanden mellan 22 och 7 om vi har tur!

Idag har vi åkt och veckohandlat, är inne på en hälsoperiod nu där jag samtidigt som jag kör en utrensning av slaggprodukter också börjar tänka på vad jag stoppar i mig. Hoppas slippa sötsuget och bli av med lite vätska, och eventuellt någon centimeter runt det just nu knepigaste området, magen. Det har liksom lämnat en liten påse där längst fram efter att Elmer flyttat ut. 😉

12647933_10153466955308121_185400777_n.jpg

Aldrig har vi handlar så hälsosamt, konstaterade jag och maken när vi stod i kassakön. Vagnen var fullproppad med kyckling, kalkon, bönor, linser, grönsaker och frukt i mängder; fibrer, proteiner, bra fetter och långsamma kolhydrater i ett enda stort karnevaltåg! Är så otroligt inspirerad och idag gjorde jag en burrito (vetetortilla åt Tony, salladsblad åt mig) med sallad, quinoa, kyckling, lök, körsbärstomat, chili och en guacamole på avokado, vitlök, salt och peppar och så en skvätt lime. Det var så otroligt fräscht och gott!

När jag sedan städade kylen innan jag packade upp varorna, och samtidigt gjorde en liten inventering i kyl, frys och matskåp så konstaterade jag att vi nog har mat så det räcker åtminstone i 1,5, om inte 2 veckor. Så ska försöka se om det håller mina uträkningar, allt handlar ju om att planera!

Håll ögonen öppna förresten, snart postar jag ett inlägg där jag skriver lite om mina favoritbloggar… 🙂

En reaktion till “Veckohandlat

  1. hur var det första veckorna när ni kom hem från BB… hur mådde du psykiskt då? grät du mkt? hormonell? hur fixar man mat med en baby hemma? kommer mig inte för att göra mat, hjärnan kan inte tänka ut varken rätter eller hur man gör…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s