Grått och dystert

Har nyss satt ut Elmer i vagnen, ätit och gjort i ordning mat åt Tony tills han kommer hem. Dessa stunder alltså! Har börjat titta igenom Mumin och får härliga flashbacks!
Igår när Elmer sov så länge fick jag gjort både det ena och det andra och idag ska jag fylla fastlagsbullewrapsen jag gräddade igår, samt börja dekorera kexen till söndag. Vi får ju se om jag har lika mycket tur som igår gällande Elmers sovpass, man kan ju alltid hoppas.
Natten var bättre den med, men han vaknade återigen klockan 6 och 7 innan han prompt skulle upp. Men han sov lite längre än tidigare nätter iallafall.

12696377_10153478514393121_732841995_o

Pissig väder därute annars! Inte alls som jag föreställer mig februari månad, snarare mars/april.. Det är så halt att det är svårt att gå ut med vagn och hund samtidigt, så svärfar har fått komma och hjälpa till de två senaste dagarna. Köpte i förrgår en vacker tulpanknippe för 3€ och den njuter jag av nu när vädret är så dystert! Vad brukar ni göra när ni har tid över? För er själv då! Städa räknas inte hit, så länge du inte har det som hobby. 😉

En reaktion till “Grått och dystert

  1. Måste bara tipsa om hur jag gör nu när det är så halt och jag är ut med vagn+tre hundar. Midjebälte som jag kopplar hundarna till och dubbskor på fötterna så går det jättebra. Då får man hålla i vagnen med båda händerna utan att det är nån som drar där.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s