En liten förändring

Vi har ett rätt stort vardagsrum, men ologiskt, och därav har vi egentligen bara kunnat ha teven på ett ställe. Detta har resulterat i att vi tidigare hade båda sofforna parallellt med fotändorna mot teven, vilket gjorde att i princip 1/3 av vardagsrummet helt avskärmades och aldrig egentligen kom till användning. Det var alltså delen som syns på bilden nedan.
Igår kväll fick jag en knyck och ändrade lite, mest med tanke på att jag är så trött på att behöva dra babygym och sitter mellan en massa soffhörn och vardagsrumsbordet – det har varit trångt helt enkelt och jag ville ha det öppnare och mer funktionellt!
Tidigare var alltså metallhyllan till vänster där den lilla bänken på hjul var, och bänken på hjul var under tavlan, och vita soffan var ungefär mitt i rummet med ryggen mot dendär myshörnan ni ser på bilden. Golvet bakom soffan var oanvänt i princip hela tiden. Nu när jag flyttade på det blev det plötsligt massor av golvutrymme! Nu fattas bara en matta! Visst, den vita soffan ligger bredvid teven, vilket gör att man inte kan se på teve från den, men vad gör nu det? Bara skönt tycker jag! Hur ofta ser man egentligen på teve när man har besök? Jag skulle lika gärna kunna flytta teven till det andra vardagsrums-aktiga rummet vi har, jag kallar det mellanrummet eftersom det ligger precis mitt i huset och inte har någon egentligen funktion ännu, förutom att pianot är där och en soffa som i princip bara Rosa utnyttjar när hon inte orkar sova med oss..

12695094_10153482793393121_1625565893_o

Här ser ni hur det ser ut till höger, den vita soffan är en meter till vänster om teven. Jag har fotat från matsalen, som ofta syns i mina bilder, med det vita köksbordet och kristallkronan. Tony hatar när Rosa ligger där på soffkudden, men hon älskar att ha utsikt, dessutom har hon ett nose-art projekt på gång på fönsterrutan, vem vill nu tvätta bort det liksom? Saknar verkligen en stor matta till detta rum, det skulle liksom sätta en bas på hela rummet. Måste börja gå på loppisar och jaga…
12695113_10153482793328121_197101736_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s