Kaffedejter sökes!

Idag kom en jättegullig tjej vid namn Hanna och henne supersöta son över på lunch. Hanna hade modigt (för jag är ju så farlig) tagit kontakt med mig via Facebook efter att ha läst bloggen och konstaterat att vi bodde i samma stad. Vi hade några trevliga timmar här i babydimman och det var så skönt att prata med någon annan än Rosa och Elmer för omväxlings skull! Det visade sig att Hanna haft babybubblan jag bara kunnat drömma om, och jag blir alltid lika glad för de som har en lätt babytid, samtidigt som det såklart sticker till av svartsjuka (hälsosam sådan) över att man själv blivit berövad den tiden.

Tidigare har jag fått förfrågningar här på bloggen om att träffas över kaffe med babysarna, men det har hittills inte blivit av.

Så nu kommer här en öppen förfrågan:
Finns det mammor med bebisar födda 2015 (och såklart även 2016) därute som bara sitter hemma om dagarna och rullar tummarna och skulle vilja ut och lufta sig lite? Vad sägs om  att träffas? Jag har ingen aning om var det finns barnvänliga caféer här i stan, men om inte annat kan man ju ha knytkalas hos varandra? Utan att krångla till det eller att värdinnemamman ska känna att hon behöver städa eller fixa! Detta tror jag blir ännu lättare på våren/sommaren sen då man så småningom kan börja vara ute på gräsmattan, men jag skulle gärna sätta igång och träffas redan nu! Eventuellt skulle man ju kunna fara till simhallen när barnen är lite äldre?

Snälla hör av er till sarajohannarasmus@gmail.com eller kommentera här!
Skulle vara så roligt att träffas! Tycker inte ni?

12 reaktioner till “Kaffedejter sökes!

  1. Om ni inte skulle bo så långt bort skulle det vara så kul att träffa er! Kanske man får göra en roadtrip i sommar… 😄😄

    Gilla

  2. Jo, har en son som är född i oktober 2015 😊 skulle nog vara roligt att lufta sig mellan varven 😊 bejbiträff låter kul 😊

    Gilla

  3. Pingback: Tack! |
  4. Oj vad roligt det låter! Skulle gärna hänga med, men bor lite långt borta, eller i Nykarleby. Men jag och min lilla två månaders fröken är nog flyttbara och i stort behov av bebis-kompisar 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s