Ett litet löfte

Jag är ingen fotograf. Åtminstone ingen bra. Men när jag var 20 ville jag så hemskt gärna ha en systemkamera, eller egentligen ville jag ha en långt innan det också, men när jag var 20 hade jag ett jobb, och jag minns fortfarande dagen då jag, mor och far åkte till Anttila för att köpa mig en kamera som jag sparat ihop till med alldeles egna pengar.

Under åren har kameran blivit använt allt mindre, jag skäms lite över det och ibland har jag till och med övervägt att sälja den. Tur att jag inte gjort det!

Igår avlade jag ett litet löfte till mig själv, och nu får ni ett också. Från och med idag så ska mobilbilderna minskas avsevärt här på bloggen! Jag har ju ett fint motiv att fotografera varje dag, och kameran duger bra ännu! Så jag hoppas ni inte misstycker, men framöver så blir det lite mer kvalité på denna blogg. Ska vi hoppas.

IMG_1930
Som jag sa, så är jag inget vidare på att använda min kamera, borde lära mig om dess funktioner, kanske gå en liten kurs. Men bilder tar den, och allt är nu bättre än min gryniga telefonkamera som tar bort precis alla drag från detta vackra ansikte!
IMG_1907
Elmer får helt enkelt synas ”i ett nytt ljus” framöver.
Bokstavligen också eftersom dagarna börjar bli sådär underbart ljusa!
IMG_1969.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s