Ett gammalt solo och så lite reklam

I morgon, söndag vill jag tipsa alla Jeppisbor, och såklart ni runtomkring också, om att gå till Pedersöre Kyrka kl 19 för Vändagskonsert. Vi kommer bl.a. vara där med Jacob Gospel för att framföra 4 låtar, men det bjuds på mycket fin musik så missa inte!

För er som inte visste så är Jacob Gospel en över 10 år gammal gospelkör som sjunger allt mellan engelsk, svensk och till och med finsk gospel, och kören är verkligen något som man njuter av att lyssna på – tro mig, blir bara bättre för varje år!

Här nedan kommer ett klipp från årsskiftet 2009-2010, alltså 6 år sedan. Det är faktiskt Ida-Marie som har filmat detta, tack fina du för att du inte tagit bort klippet! Så roligt att gå in och kolla. I klippet är det jag som sjunger solo, haha, rösten är helt annorlunda än idag, och en hel del falskheter får man dras med, men det är roligt att höra hur man utvecklats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s