Radarparet

I morgon är dagen då vi tänkte ge Elmers hans första smakportion, en dag innan han blir 4 månader. Vi har kokat sötpotatis färdigt och jag är så spänd på reaktionen! Ska bli både roligt och sorgligt, liten blir ju faktiskt sakta men säkert stor!

På tal om stor så börjar han ju faktiskt komma ikapp Rosa, även om det nu kommer dröja ett tag till innan intar hennes viktklass – puh! Den hunden har verkligen lagt på sig sen Elmer kom till världen. Men det ska det bli ändring på!

IMG_1923

Vänta bara tills Elmer sitter i sin matstol sen och inser hur roligt det är då Rosa sitter och tigger och väntar på att det ska falla något – han kommer börja kasta morotspuré på henne!IMG_1953

Är så glad att jag ändrade om i vardagsrummet, nu ryms plötsligt ett helt täcke på golvet utan problem, där dessa två får ligga och mysa.
IMG_1935
Blivande best buddies, om vi räknar bort perioden då Elmer kommer knipa henne i kinderna stup i kvarten, det ska inte få hända många gånger har jag bestämt, kommer vakta dem som en hök så att allt går bra och Rosa fortsättningsvis får positiva upplevelser, och Elmer med, för den delen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s