Lostmy.name

Idag damp något otroligt fint ner i postlådan… För någon vecka sedan ploppade en sån där annons upp på Facebookfödet. Brukar vanligtvis ignorera dem annonsen föll mig i smaken då den handlade om barn och deras läsande, så jag klickade in mig bara för att bekräfta att det var ännu en humbug sida…

Behövde inte många minutrar så var jag heeelt fast. Allt har börjat från fyra vänner (pappor) som ville att barn skulle hitta läsarglädjen med hjälp av spännande godnattsagor. Produkten ser ni nedan och kan läsa mer om genom att klicka här!
IMG_2164.jpg
Allt börjar med denna pärmbild och sedan en text föräldrarna själv fått skriva.

IMG_2165
IMG_2168

Pojken i boken har tappat bort sitt namn och med hjälp av härliga illustrationer och underbart catchiga rim dras läsaren med på en vild resa för att återfinna sitt namn.
Företaget som gör böckerna är från Storbritannien, men de har översättare världen över.
IMG_2169

Här hittar pojken sin första bokstav med hjälp av Elefanten.. IMG_2170

Så fortsätter resan med i Elmers fall ett Lejon, en Myrslok, en Enhörning och en Räv, när man gör sin bok får man på förhand se hur den kommer att se ut, och det tyckte jag var så bra! IMG_2172IMG_2173

I slutet har de satt med en liten IKEA-inspirerad instruktionsbok där de bl.a. uppmuntrar till att fotografera den första gången barnet triumferat hittar sitt eget namn. Inne i instruktionsmanualen finns en rolig illustration för en lyckad godnattsagostund.
IMG_2176

Vill du beställa en alldeles egen namnbok till ditt barn så klicka in dig här!
Tycker detta skulle vara en perfekt dopgåva också!

Och vet ni vad! Bakom dessa tre kort gömmer sig rabattkoder där jag tänkte att 3 av er får 15% rabatt på en alldeles egen bok till sitt barn. Min bok kostade normalpris runt 24€, frakten var inkluderad och den damp ner i postlådan inom en vecka. Så passa på! De 3 första som kommenterar med vem de skulle ge boken till får en rabattkod!IMG_2152

Annonser

10 reaktioner till “Lostmy.name

    1. Dom gäller i 90 dagar, beställde för ca en vecka sedan så jag vet inte hur de räknar, så du får avgöra om du vill ge rabattkoden vidare till någon eller om du behåller den!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s