That’s my cuz right there

Jag har en kusin, eller jag har många, men detta inlägg handlar om en alldeles särskild kusin. Hon bor i LA numera, men är just nu hemma i Finland för en stund till vår stora glädje! Jag känner henne mest som Sandra, från då vi var små och hade shower för våra mammor med Britney Spears i högtalaren. Jag fick aldrig riktigt till dansmovesen som hon, jag var aldrig något vidare, men hon fick mig iallafall att dansa. Idag går hon kanske främst under Sahandra och Shya, och än idag inspirerar hon mig något enormt för hon har följt sin dröm till 110% och aldrig, aldrig gett upp, inte en gång, inte trots att motgångarna hon tvingats gå igenom överskridit de flestas smärtgräns. Hon är en riktig superstar i mina ögon, och här kommer hennes senaste alster! Check it out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s