Det som hör till ovanligheterna

Klockan är 22 och jag och Tony har redan hunnit bada bastu (för första gången sen jag fortfarande var gravid), sett två tv-serier och druckit kvällste. Elmer bestämde sig tydligen för att ta natten i stället för kvällstupplur. Han var extra krånglig när han skulle läggas och åt extra mycket före, så jag misstänkte nog att något sådant var på gång…
Lyxigt, samtidigt som det ska bli lite spännande att se när han bestämmer sig för att ta morgon. Tony erbjöd sig dock ta morgonskiftet, vilket gör mig otroligt lättad! Vi är båda skittrötta efter en tung vecka bakom oss, men nu är det sportlov och vi njuter för fulla muggar.

IMG_2198IMG_2199

Idag har vi öppnat bankkonto åt lilleman här. Han uppförde sig riktigt bra vid Nordea och charmade vår bankrådgivare riktigt ordentligt. Efter det åkte vi till Rödsö och hälsade på Elmers farföräldrar, var ett tag sedan sist så de fick verkligen sig ett gott skratt när de fick höra hans nya repertoar – han pratar nämligen i ett nu, och har såna läten att man inte kan annat än skratta. Älskade gullunge!

Annonser

En reaktion till “Det som hör till ovanligheterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s