En riktig fegis

Förr brukade jag älska att kasta mig in i hetsiga diskussioner med starka åsikter, tog fighter jag egentligen inte behövde ta och visade mig på styva linan i var och varannat blogginlägg eller diskussionsforum. I dagens läge finns det om möjligt ännu fler debattämnen, här i bloggvärlden finner man redan massvis, det handlar om bröstoperationer, religion, tatueringar, vaccin, bloggvärldens standard, kritik vissa bloggare får ta, samarbeten osv osv… Jag har haft en åsikt om var och en av dessa, dock en outtalad sådan. Har helt enkelt inte orkat kasta mig in någon av dem i något inlägg eftersom så många andra redan öppnat munnen och så många av de som gör det i stort sätt har samma åsikt. Det blir ett himla liv helt enkelt.

Dessutom tycker jag det är skönt att vara lite sådär ”utanför”, skulle kunna lägga fram ett ordentligt argument om det mesta, men jag antar att jag väljer mina fighter. Jag vet inte riktigt vad detta gör mig, men tillsvidare räcker det att blogga som hemmamamma om trevliga och mindre trevliga vardagssaker, punkt. Eller tycker ni det borde bli mer livat här också?
12834933_10153533264143121_1133673162_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s