När man börjar somna lite varsomhelst

Häromdagen, när vi såg att Elmer började gnugga sig i ögonen och visa sina vanliga trötthetstecken for Tony och hämtade hans overall så att vi kunde sätta ut honom i vagnen. Vi hann inte särskilt långt ….

12833426_10153533263958121_977934041_nPlötsligt hade han bara somnat. Han har börjat vända sig till sidan direkt han kommer på golvet, och för mig klickade det inte förrän just att han ju faktiskt sover på samma sätt också. Lilleman ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s