Them skinny jeans

Igår kväll fick jag infallet att gräva fram mina all-time skinny jeans ur en påse jag förvarat mina allra minsta storlekar i efter graviditeten. Hade inga desto större förhoppningar, är ju trots allt 7 kg tyngre än startvikten, men visst, med lite nöd och näppe gick de på! Bar dem dock inte sen eftersom jag efter graviditeten fått en mage som är ännu känsligare för spända kläder  – får SÅ sjuk mage när något trycker mot nedre delen av magen så det är inte klokt. Magen sväller upp och ömmar… Någon som har detsamma?

10261797_10153533263998121_683513318_n
Har faktiskt gått upp något kilo igen, det har inte besvärat mig något desto mer, men börjar kännas att jag skulle vilja rymmas i mina gamla byxor iallafall, skulle inte orka köpa en helt ny garderob även om mycket måste förnyas av naturliga skäl. Men dom sitter som gjutna dom där kilona runt magen, där finns den där lilla påsen som helt enkelt inte vill någon stans! Någon som ”lider” av samma problem efter att bebis kommit ut?

5 reaktioner till “Them skinny jeans

 1. Jag har också ca 5kg som sitter kvar! Stör mig dock inte så mycke då ja ju tränar en del så tänker att de far nog bort sinom tid. 🙂 Men dendär bulan nere på magen ja, den stör jag mig på! Hade en redan innan jag blev gravid som var svår att få bort fast ja tränade då och nog stannade den kvar nu efteråt också. Sen sväller jag upp av vetemjöl som jag aldrig gjort förr! Ser ut att va gravid i 7’de månaden efter att ja ätit ett par smörgåsar (och jag som älskar smörgåsar) så de e int så kul. :/

  Gilla

 2. Jag var rund och hade mage redan före graviditeten, men kunde ändå ha tighta byxor som t.ex. Dr.Denim. Nu har jag testat ha dem några gånger och jag får så otroligt ont i magen. Det riktigt krampar och det går över när jag byter byxor. Min mage är nu mindre men mycket mjukare och helt utan muskler.

  Gilla

 3. Låter som om du sku kuna ha en eventuell diastas i nedre delen av magen, värt att koll upp! (Johanna Hjulfors kan man tex. ta kontakt me!) 🙂

  Gilla

 4. Jep, säger som Fanny – kolla upp om du har magmuskeldelning. Johanna är en av de få som gått mammamage utbildningen i trakten men (inom området) erfarna fysioterapeuter ska kunna kolla upp det. (Tänker din pappa säkert kan göra en första bedömning?) .
  Har själv en ordentlig delning som gör att jag vissa dagar ser nästan gravid ut om kvällarna. Inte alls kul speciellt som jag jobbat otroligt hårt för att få ihop delningen. Och då är det ju över två år sedan jag fick andra barnet. Ska själv fara till Hfrs för att träffa specialist i april.
  Kom dock ihåg att Elmer ju faktiskt är väldigt liten ännu och kroppen genomgått enorma förändringar och behöver tid även för återhämtningen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s