Sleepwalker

Inatt vaknade jag av att jag höll Elmer och gång på gång stoppade tutten i mun på honom. Plötsligt började han gallskrika och i ren chock började jag treva efter flaskan. Var var den?

Efter några sömndruckna sekunder insåg jag att jag tagit upp honom i sömnen, och jag som alltid lyfter upp honom efter att jag värmt mat, då det är mer praktiskt så! Det var så obehagligt att inse att jag gjort allting fram till det skedet att han började gallskrika i någon sorts halvvaken trans.. Usch alltså. Märks att man har en rätt stor sömnskuld.
Har det hänt er någon gång? Känner mig nästan lite dålig för att jag inte vaknade utan mest funkade på autopilot…

En reaktion till “Sleepwalker

  1. Usch ja, den känslan är hemsk! Det samma har hänt mig några gånger med båda barnen, att jag somnat där jag suttit och ammat och sen plötsligt vaknat av att ungen visat tecken på liv. Skulle man tappa barnet i sömnen skulle jag nog aldrig förlåta mig själv :O

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s