Kalas!

Idag fyller min underbart vackra, kloka syster 21 år! Elmer och jag har pyntat upp oss (nej, jag har inte hunnit dra på mig finkläder ännu, men snart), och så fort Elmer vaknar från sin tupplur ska vi iväg mot Jakobstad. Tony har sin första arbetsdag sen lovet så han stannar troligtvis hemma med Zittra och Rosa. Så mysigt med fullt hus alltså! 🙂

Hann till och med sminka mig idag under Elmers första sovpass! Känns så härligt att vara lite fin ibland!

12082018_10153536694128121_1328706683_o

Förresten, en fråga till er trädgårdsexperter. Hur länge blommar en magnolia? Köpte hem några kvistar från Kodin Terra häromdagen och nu har knopparna börjat slå ut. Hur sköter jag magnolian på bästa sätt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s