Drömmen

Ååh.. sitter och dagdrömmer om Muminmuggar. Konstaterar att det finns några i butikshyllan jag inte har och önskar jag kunde vinna på lotto så att jag kunde komplettera hela samlingen. Som det ser ut nu har jag 56 av 76 muggar. Det är ingen dålig procent, samtidigt som jag vet att vissa av de muggar jag har är nästintill omöjliga att få tag på, även om man hade pengarna till dem.

Fazer special mugg 2004_1
Fazers specialmugg 2004 (endast 2004 exemplar)Mumintrollet dagdrömmer_1Mumin Dagdrömmer 2005 (endast 2005 exemplar)

Mitt muggsamlande började 2008, när jag av min yngsta moster fick Sommarmuggen i födelsedagspresent. Jag dricker inte ur mina muggar, men i början var jag dum nog och drog bort tarrorna, för jag tyckte de var så onödiga och täckte över så mycket av de vackra motiven. En del muggar har jag fyndat på loppis, eller köpt för lite dyrare pengar, några har jag fått i gåva. Är totalt såld. Även om jag vet deras värde så är känslovärdet mycket högre och jag tror inte att jag någon gång skulle låta dem flytta. Vissa dubletter får såklart åka vidare.. men det är nog ingen brådska med det heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s