Elmers ”nya” hylla

Lovade ju att visa er hur Elmers byrå blev efter att jag målat den med Vintage Paint. Byrån är egentligen en gammal tv-skänk i trä som jag köpt för ett år sedan i vetskapen om att jag någon gång skulle få användning av det. På bilden nedan har jag slipat upp den och avlägsnat handtagen på lådorna. Jag använder mig av en liten burk, en så kallad ”tester” i färgen Dusty Blue. Färgen räckte just och just två varv på denna, blev tvungen att späda ut den med vatten andra omgången, vilket man kan göra med Vintage Paint, och insidorna av hyllorna fick jag lämna till en annan gång, inget som stör mig dock, tycker det är vackert med träfärg mot blått. Avslutade med ett Vintage Wax i färgen clear, den ger djupare färg och bättre hållbarhet.

12595931_10153553489628121_532224297_n

Här är resultatet! På bilden har jag temporärt fyllt den med lite ditt och datt, kommer köpa korgar som får gå i vitt och ljusgrått till övre hyllplanet, eventuellt, om jag hittar några bra. Annars är det ju rätt bra med öppna hyllor också. Är jättenöjd med slutresultatet och färgen!

10585159_10153553455793121_154679490_n

Har precis tagit mig an Elmers rum som ett av mina projekt, jag ska försöka få till några figurer av kontaktplast att klistra på den vita fondväggen (resten av väggarna är gröna). Klädskåpen ska få nya hyllor och hängare, en rund matta och en trevlig lampa står på önskelistan. Och så är jag sugen på en sån där öppen bokhylla med fack, där bokpärmarna står i fokus och gör det lockande för barnet att gå och plocka en bok åt sig. Har hittat en jättefin från Alice and Fox på REA för ca 40€, men just nu är vi på sparläge. Synd då man inte är snickare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s