Vädjan till er WordPressanvändare

Har frågat förr och jag gör det igen. Har fått en länk att sätta in här i bloggen för att jag ska synas i bloggtoppen.fi. Men jag får det inte att funkar. Har hittills fått en bild i sidopanelen, utan att det länkar till något annat än en blank sida. Och tvärtom, har fått ditt länken, men i sidopanelen syns bara en vit ruta med en tunn svart kant och ett frågetecken i ena hörnet. Har testat med en TEXT-Widget, men det vill bara inte funka! Har nån någon lösning! Vill så gärna få det att funka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s