Ni är bäst!

Måste bara lyfta på hatten lite ikväll. Här i bloggvärlden ser man allt som oftast meningsskiljaktigheter och det är inget fel med det, folk är ju olika. Men ibland kan det komma en hel del backstabbing, och vassa ord i kommentarsfälten här och där.

IMG_1915

Här har jag dock knappt stött på den minsta elaka kommentar – tvärtom, ni är så otroligt fina och snälla alla ni som kommenterar här och så otroligt hjälpsamma så fort jag kommer med någon fråga. Det är verkligen tack vare er som jag orkar dyka in här så gott som varje dag, trots att energin och tiden ibland är på minus.

Så ett stort MEGATACK till er! Blir så glad att det finns folk som vill läsa min blogg, har flera gånger ställt mig frågan vad det är som riktigt gör att ni tittar in här om dagarna, kanske ni har ett svar på det också, ni som är så duktiga på att kommentera. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s