Lamaze

Måste bara tipsa! Efter att Elmer tagit ytterligare ett utvecklingssprång märkte vi hur uttråkad han började bli av sina leksaker, han har ju inte särskilt många, men de som dinglar i gymmet och så några mjukisdjur, de flesta har inte varit särskilt pedagogiska eller haft någon vidare funktion, men den lilla pingvinen i mitten köpte vi där innan jul, då han ännu var rätt liten och inte särskilt intresserad i annat än planschen man fick med sig från rdg.

12834598_10153554476168121_893054460_n
Föll för hur skaftet på pingvinleksaker tutar till när man klämmer på det, och nu har även Elmer fallit för det! Hittade fler Lamazeleksaker på Prisma och konstaterade att de är S.V.I.N.D.Y.R.A. Men snigeln fick ändå följa med mig hem. När man trycker på spegeln börjar den spela olika melodier, samtidigt som lampor med djurmotiv i spegeln  rör sig i takt med musiken.
12842661_10153554476128121_371733011_o

Väl hemma konstaterade jag att Lamazeprodukterna verkligen var en hit, de nästan galet färgglada figurerna med sina stora, snälla ögon fångade lillkillens uppmärksamhet DIREKT! Började med andra ord direkt drömma om fler…
12242249_10153554476198121_1917836338_n
Senare samma dag gick jag ett varv på loppis efter att jag postat några produkter i samma byggnad. Och till min stora glädje finner jag 3 stycket fina leksaker i samma hylla! Allt som behövdes var en tvätt och så var det plötsligt som nya! Alla tre är fina tillskott till samlingen med olika funktion för varje leksak, blomman pinglar i bilstolen, ugglan i vagnen eller används som bitleksak då den inte bara skallrar och prasslar, utan även har en gummidel som är skön att bita i för kliande tandkött, och den utvecklingsbara boken kan man också hänga i vagnen eller i spjälsängen. Allt gick lös på under tiolappen, så nöjd, och Elmer också, såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s