Frågestund med Tony

Hörni gott folk! Så jätteroligt att flera nya har hittat in hit idag! Måste tacka Carola för länken på hennes fina blogg! Blev så glad!

Tänkte att jag skulle göra en liten introduktion eftersom ni läsare ökat i antal en del sen jag började blogga för dryga ett år sedan. Där tänkte jag även lista de inlägg som kanske definierat mitt bloggande mest hittills, så ni får hålla ögonen öppna.

Nu tänkte jag dock vända på steken lite. Det är nämligen så att min fina man ”ivrigt” väntat på just detta inlägg. Nu är det nämligen ni som får ställa honom en massa frågor, allt ni kommer på bara, och han som svarar.
Härmed är Frågestund med Tony öppnad och öppen är den fram tills i morgon kväll, så fram med era klurigaste frågor, det kan handla om allt från faderskap, jobb, hur det är att ha en crazy-bloggare till fru till vad han tycker om mitt Muminkoppsberoende, ni väljer. 🙂

Shoot!

 


12910547_10153587072318121_1805255457_n

7 reaktioner till “Frågestund med Tony

 1. va e de bästa med sara (haha perus)? Dricker du hellre från muminmuggar eller lexingtonmuggar? Vad var det mest oväntade med att bli pappa? När är Elmer som sötast? och till sist nämn 5 saker som är bra med Kokkola 😀

  Gilla

 2. Hur känns det att vara pappa? Är det en annorlunda känsla än att vara en mamma? Berätta om föräldraskapet! 🙂

  Gilla

 3. Föredrar du Tony Vanlig bil eller thai bil. Ost möö eller toije? Pickmannen eller Stålmannen? 2min hög Klubbe eller 2min låg klubbe? 4liter god mos eller 1saftigdos?

  Gilla

 4. Är du uppväxt inom församlingen och aktiv i kyrkan? 🙂 vilken församling isåfall?
  Hur många barn kan du tänka dig?
  Tidigare seriösa förhållanden?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s